Passa på att utveckla ert ledarskap och teamet under er chartersegling. Vi samarbetar med flera experter.

 

En segelbåt är ett spännande och effektivt verktyg för teambuilding och lagarbete. Få saker ställer så stora krav på samarbete som segling på en större båt. Att använda en större båt som plattform för den här sortens utvecklingsarbete har många fördelar. Ombord råder direkta likheter och paralleller med arbetslivet vilket ger varje medarbetare en unik möjlighet att se sin roll i ett sammanhang och inse hur viktig just deras roll och samarbete är för att nå målen. Under seglingen samlar vi gruppens energi och stärker teamkänslan. Lagarbete, tid tillsammans, action och skärgårdsupplevelser på nära håll är några av ingredienserna.

 

Under ledning av en erfaren skeppare och en erfaren teamcoach på respektive segelbåt, följer ni med oss på en oförglömlig seglats i Stockholms skärgård med vågorna kluckande mot skrovet och vinden som driver båtarna framåt.

 

Vi varvar segling med samtal, aktiviteter och teoretiska tillslag som stärker teamet. Ni tränar kommunikation, målsättning, problemlösning, självkännedom, självinsikt och mental kapacitet. Under seglatsen kan vi även lära ut grundläggande kunskaper i praktiskt sjömanskap såsom navigation, sjövägsregler och knopslagning, om ni vill.

 

Vi samarbetar med följande företag avseende ledarskap:

 

SEGLING MED TEAMUTVECKLING

Vi har nu även en motorbåt

Chartersailing  i samarbete med flera experter erbjuder seglingar med kunskapsteman:

 

Kontaktuppgifter:

 

info@chartersailing.se

0736 400 418

 

Skeppare:

Lars Tornérhielm

Uppdaterad

30 jan 2019